Voorlichting

Bounce Back wil graag op educatief niveau een positieve bijdrage leveren in de overdracht van kennis omtrent hoe verslavingen zich ontwikkelen en nog veel belangrijker welke mogelijkheden er zijn om te herstellen van dit ziektebeeld. Wij verzorgen zowel gastlessen als workshops op locatie. Bij elke aanvraag denken wij actief mee om de les en/of workshop zo volledig mogelijk aan te laten sluiten op de wensen van de opdrachtgever.

Wij leveren graag een educatieve bijdrage binnen bedrijven, scholen, gemeenten of andere geïnteresseerden. Ons totaal abstinentie gerelateerde herstelgeluid is afgeleid van de 12-stappen Minnesota behandelmethode waarin totale abstinentie het uitgangspunt is.

Het delen van onze ervaring is van groot belang ter preventie van onnodig lijden. Zowel toekomstige professionals als privépersonen kunnen op deze wijze een grote rol van betekenis spelen. In onze optiek is kennis iets om zoveel mogelijk te delen, vooral als het levens kan redden en familiesystemen kan behoeden voor een jarenlange strijd vol pijn en verdriet.

Heb je interesse in een workshop of gastles op locatie? Klik dan op onze WhatsApp-button of neem zowel telefonisch als via ons e-mailadres contact met ons op.

pijltjes
poster

Wij helpen jou verder, vandaag nog!