Coaching

Bounce Back Recovery Coaching biedt gespecialiseerde zorg op het gebied van verslaving naar herstel. Dankzij onze ervaringsdeskundige en professionele begeleiding helpen wij jou om uit het probleem van verslaving te komen. Om te leren leven in de oplossing van herstel.

Een veel gehanteerde definitie van herstel is afkomstig van William Anthony (1993), waarbij herstel wordt gezien als 'een individueel proces gericht op het hervinden van de persoonlijke identiteit en het hernemen van de regie op het leven'.

In onze herstel coaching trajecten bieden wij individuele zorg op maat. Samen werken we op een intensieve en doelgerichte wijze samen. Om de verlammende greep die verslaving heeft op jouw leven, te doorbreken. Een coach neemt actief deel aan jouw leven. Deze manier van één op één begeleiding biedt alle mogelijkheden om de veranderingen tot stand te brengen. Die nodig zijn om te breken met oude, destructieve patronen.

pijltjes
coach

Wij helpen jou verder, vandaag nog!

Ontwikkel een gezonde stijl

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van nieuwe, gezonde gewoonten die bijdragen aan jouw herstel van het ziektebeeld verslaving. Het doel is om een rijk , gelukkig en evenwichtig leven te ontwikkelen. Waarin langdurig herstel de uitkomst is. Bounce Back werkt uitsluitend met ervaringsdeskundige professionals. Zij weten als geen ander hoe verslaving werkt. Maar hebben ook het herstel proces doorleefd. Voor zowel korte als lange trajecten kun je bij ons terecht.

Voel je vrij om ons te benaderen met jouw hulpvraag. Voor meer informatie zijn wij dagelijks bereikbaar via e-mail, telefonisch of druk op onze whatsapp button voor direct contact.

Let wel! Een intakegesprek op locatie kost €95,- excl. btw. Dit wordt in mindering gebracht op het moment dat er dienst(en) worden afgenomen.

Wat levert coaching bij Bounce Back voor jou op?

> Inzicht in het ziektebeeld verslaving
> Gezonde leef/eet gewoonten
> Zelfvertrouwen en hervonden eigenwaarde
> Balans in je leven en rust in het lichaam
> Groei op persoonlijk, maatschappelijk en familiair vlak
> Een ideaal startpunt om zelfstandig je leven verder vorm te geven zonder verslaving.

Wij helpen graag!

Ben jij er klaar mee om elke dag te verliezen van je verslaving?
> Heb je genoeg van alle leugens en onrust in je hoofd?
> Merk jij dat je afgedwaald bent of dat je te vaak uit de bocht vliegt de laatste tijd?
> Heb je een liefdevolle schop onder je hol nodig of een intensief begeleiding traject?

Wij weten precies hoe jij je voelt en helpen jou graag om je leven weer op de rit te krijgen!