Advies

Vraag jij je af of je verslaafd bent ? Maak je je zorgen over je geliefde of familielid? Heb je twijfel en wil je graag specialistisch advies zonder verplichtingen? Bounce Back biedt uitkomst met onze adviserende dienst. Wij hebben gemerkt dat vele verslaafden of familieleden zich afvragen of ze lijden aan een verslaving probleem. Bij twijfel geven wij graag onze deskundige mening.

Mocht jij particulier advies willen zonder verplichtingen? Dan helpen wij je graag verder. In onze adviserende dienst bieden wij een luisterend oor waarna wij een niet bindend advies uitbrengen vanuit onze expertise over verslaving.

Vaak voel je druk of een verplichting om diensten aan te moeten nemen als je een instelling benaderd met vraagstukken omtrent dit gevoelige onderwerp. Weet dat dit bij ons niet van toepassing is.

Om je van een zo goed mogelijk advies te voorzien is het noodzakelijk om een helder beeld te schetsen van de huidige problematiek. Aan de hand van onze analyse geven wij heldere suggesties om een positieve verandering aan te brengen. Indien gewenst tekenen wij verschillende manieren uit om hulp in te schakelen.

Denk hierbij aan:
> Particuliere hulp (buiten de zorgverzekering/ huisarts om)
> Hulp die vergoedt wordt via de zorgverzekering

advies

Ons doel is om de juiste organisatie aan te wijzen waarbij je de beste zorg kunt op maat kunt ontvangen. Tijdens onze afweging houden wij rekening met de financiële middelen, urgentie, persoonlijke kenmerken, leeftijd, opleidingsniveau van de hulpbehoefende. Al deze factoren worden bewust meewogen om zo goed mogelijk aan de zorgvraag te voldoen.

Naar onze inschatting raden wij een klinische of ambulante traject aan. Het doel is om te voorzien in extra opties om de juiste zorg op maat te vinden. Wij zetten in deze dienst jouw belang op nummer één. Dankzij ons brede netwerk van zorginstellingen kunnen wij andere mogelijkheden bieden dan al bij u bekend zijn.

Mocht u vragen hebben en op zoek zijn naar advies zonder verplichtingen? Neem dan contact met ons op via e-mail, telefonisch of de Whatsapp button.

Let wel: Een intake gesprek op locatie kost € 95,- excl. BTW. Dit wordt in mindering gebracht indien er dienst(en) worden afgenomen.

Wij helpen jou verder, vandaag nog!